Väder Rostock

Beroende på syftet med resan vill man kanske ha olika väder. Någon kanske tycker om när det ösregnar medans någon annan vill ha skinande sol och stekande hetta. Eller så kanske du vill resa under lågsäsong för att slippa andra turister. Enligt de säsongsbetonade normer är juli, augusti och september de bästa månaderna att resa till Rostock, för den som tycker om simning är de bästa månaderna juli och augusti, vilket också är de varmaste månaderna i genomsnitt. De kallaste månaderna är januari och februari medans de regnigaste månaderna är juli och augusti.

 

Vädret och säsongerna i Rostock skiljer sig inte jättemycket från Sverige men det kan ändå vara bra att hålla koll på vädret tidpunkten vid ditt resmål. Mellan månaderna januari till mars går det att förvänta sig 55 mm regn/månad och rekordtemperaturer är 19 °C. April är inte mycket bättre, det regnar ungefär 31 % av månaden och på tidig kväll kan temperaturen sjunka till genomsnitt 9 °C. Under maj månaden stiger temperaturen till genomsnitt 17 °C och det regnar ungefär 81 mm. Juni till juli blir det varmare och temperaturen stiger till ungefär 18 °C på morgonen och under juli förväntas det regna 16 dagar. I augusti regnar det omkring 96 mm och behåller ungefär samma temperatur, även i september men då förväntas det regna mindre - ungefär 10 dagar. Under månaderna oktober och november sjunker temperaturen till omkring 15 °C medans det blir ännu kallare i december med omkring 12 °C och omkring 84 mm regn.

 

 

,


Apparent:
Tryck:
Luftfuktighet: %
Vind:
UV-Index:
Soluppgång:
Solnedgång:
Prognos
Dag

Max. UV index:
Prognos
Dag

Max. UV index:
Visa mer prognos...
 

Väder Trelleborg

När är bästa tidpunkten att besöka Trelleborg i Skåne? Beroende på vilket väder man tycker om varierar de bästa månaderna att resa till staden men genom säsongsbaserade normer anses juni till september vara de bästa månaderna med bra väder att resa till Trelleborg. De varmaste månaderna på året är juli och augusti medans den kallaste är februari. För den som tycker om regnväder passar juli,augusti, november och december bäst.

 

Under månaderna januari till mars är temperaturen väldigt låg på 6 °C, den stiger en del i april månad då rekordtemperaturer är 18 °C. Det regnar lite mer i maj med omkring 58 mm regn och på morgonen är det i genomsnitt 11 °C. Mellan månaderna juni till september är det sommar i Trelleborg och temperaturen är omkring 17 °C i genomsnitt, det förväntas regna omkring 68 mm regn/månad. Månaderna oktober och november sjunker temperaturen markant och är i genomsnitt 8 °C på tidiga kvällen medans det också regnar omkring 50 % av november månad. Endast 4 °C i genomsnitt i december och det förväntas omkring 17 dagar regn.

 

,


Apparent:
Tryck:
Luftfuktighet: %
Vind:
UV-Index:
Soluppgång:
Solnedgång: