FÄRJA TILL ROSTOCK - Trelleborg - Rostock

Att resa med båt kan vara en underbar och avslappnande resa för stora som små. Det finns aktiviteter som passar alla i familjen och samtidigt känna den där härliga brisen ute på vattnet. Unna dig själv och närstående en båtresa som ni sent kommer glömma. Stena Line och TT-Line är de färjor som reser mellan Trelleborg och Rostock, här nedan följer mer information om respektive färja:

 

Östersjön - båt till Rostock

Stena Line

färja Stena Line

Stena Line har flera kryssningar och fartyg, Två av Stena Lines färjor går mellan Trelleborg och Rostock, båda fartygen tar bara 6 timmar och 7,5 timmar på nattavgångar mellan städerna. Mecklenburg-Vorpommern är ett kombinerat frakt- och passagerarfartyg som erbjuder en bekväm resa med god mat i restaurangen och självbetjäning medan familjen kan avnjuta havsbrisen. Det går att boka olika hytter utan eller med havsutsikt, samt mindre och billigare sovkojor. I butiken finns det ett brett utbud av drycker, kosmetika och godis till billiga priser.

Ombord fartyget Skåne hittar du en trevlig restaurang med god mat tillsammans med utsikt över Östersjön. Njut av solen på soldäcket eller slappna av på relaxavdelningen, det finns shopping till lägre priser i butiken som har ett stort utbud av drycker, godis och kosmetik. Gratis Wi-fi finns på alla Stena Lines färjor. Det finns också en hund lounge ombord för att familjens lurviga vän också ska kunna följa med på resan.

Klicka på boka knappen nedan för att även komma till Stena Lines tidtabell

TT-Line

Färja TT Line

TT-Line har flera fartyg som reser mellan Trelleborg och Rostock men upp till 12 avgångar per dag.

En av Östersunds miljövänligaste och modernaste färjor är en kombination av sex passagerar- och kombifartyg och tar hela familjen och bilen till Travemünde, Rostock och Świnoujście. Nils Holgersson och Peter Pan är namnen på TT-Lines Premium fartyg som erbjuder extremt bekväma hytter och utsökt mat i restaurangerna. Av Comfort fartygen finns Nils Dacke och Robin Hood, färjorna Huckleberry Finn och Tom Sawyer fick sina namn genom en tävling bland de anställda i företaget i både Sverige och Tyskland.

Ombord på samtliga fartyg finns också avkopplande shopping med låga priser på kosmetika, drycker och parfymer bland annat.

Klicka på Boka knappen nedan för att även kunna se TT Lines tidtabell